От, 7 юни 2021 г. (днес), българските граждани ще бъдат допускани при влизане

...
От, 7 юни 2021 г. (днес), българските граждани ще бъдат допускани при влизане
Коментари Харесай

От 7 юни. Как влизаме в Испания

От, 7 юни 2021 г. (днес), българските жители ще бъдат допускани при влизане в Испания, ако показват един от следните документи - за имунизация, за негативен PCR или бърз - антигенен тест, документ за преболедуване на COVID-19 или Цифров документ на Европейски Съюз. Това оповестяват от Министерството на външни работи.

Документът за приключена имунизационна скица против COVID-19 е належащо да удостоверява, че са минали 14 дни от слагането на последната доза. 

PCR пробата е належащо да бъде изработен до 48 часа преди влизане с страната, а документът за преболедуване на COVID-19 би трябвало да е публикуван от здравно заведение и да е с годност от 11-ия ден след изработен позитивен PCR тест до 180-ия ден.

Цифровият документ на Европейски Съюз за COVID-19 е нужно да удостоверява едно от четирите посочени изисквания - преболедуване на ковид, осъществена имунизация, PCR тест или бърз антигенен тест.

Продължава осъществяването на хигиеничен надзор на всички пасажери, влизащи в Испания от чужбина - надзор на температурата и образен надзор на общото положение.

Остава наложително и попълването на Формуляра за хигиеничен надзор, оповестен на уеб страницата на Министерство на здравеопазването на Испания на следния линк: https://spth.gob.es/ и приемането на QR код след попълването му.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР